Siirry sisältöön
Saarila

Päärakennus

Sata vuotta vanhassa päärakennuksessa on iso tupa, kamari, keittiötilat ja lasiveranta. Alakerrassa on myös sähkösauna, pesutilat ja WC:t. Lisäksi yläkerrassa on kolme huonetta ja suihku/wc sekä aulatila.

Vanha talo on tunnelmallinen ja tilava. Voit kutsua sukulaisesi yhteiseen lomanviettoon tai perhejuhlaan aitoon vanhaan tyyliin. Päätalon voit vuokrata itsellesi lomailukäyttöön kuten rantamökitkin. Päärakennus on hyvä paikka järjestää myös kokous. Käytössäsi on 75″ tv, valkokangas, videotykki, fläppitaulu sekä WiFi-yhteys.

Päätaloa voit vuokrata kokouskäyttöön muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Virkistyspäivät ja muut tapahtumat ja juhlat päiväkäyttöön tai vuorokaudeksi. Lomanviettoon viikonlopuksi tai pidemmäksi aikaa.

Ruuan tekemisen voit hoitaa itse, keittiössä on tarvittavat työvälineet ja astiat. Tarvitessasi ruokapalvelua esim. juhla-, kokous- ja koulutustilaisuuksiin suosittelemme ottamaan yhteyttä polvijärveläiseen pitopalveluun Koskipirttiin puh. 044 0800021 Mervi. Käy tutustumassa tilattavaan pitopalveluun www.koskipirtti.com Pienimuotoisen kokouskahvittelun voi Saarilan oma väki hoitaa asiasta erikseen sopimalla.

Tapahtumaasi voit tilata talvella rekikyytiä ja aisakellon helinää tai kesällä kavionkopsetta ja kärrikyytiä Riutan-Tuuri ruunalla. Suomenhevonen on arvokas kansallisaarteemme! Tämä upea kokemus jää varmasti mieleen työpaikan Tyhy-päivän aktiviteettina tai yllätyksenä päivänsankarille. (Ajelun hinta 100e/ryhmä tai sopimuksen mukaan.)

Ota yhteyttä niin suunnitellaan. Hinta tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttavat tekijät: ajankohta, vuokra-aika, henkilömäärä, käyttötarkoitus ja siivous.

Tarkista saatavuus

Saatavuus

MTKTPLS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Käytettävissä
Varattu
-
-
Kuinka monta vuokralaista mökille on tulossa?
Jos sinulla on lisätietoja tai kysyttävää, kerro se tässä.

Päätaloa voit varata muutamaksi tunniksi, päiväksi, koko vuorokaudeksi tai pidemmäksi aikaa.